2010. május 12., szerda

Hogy ne legyen magányos Vica szitakötője...

...íme, itt az enyém:
Ez a szitakötő a Praktika magazin ehavi száma alapján készült, abban találta Vica ezt az ötletes, egyszerű(nek tűnő) szitakötőt. Tegnap a bütyköldén neki is estünk, nem kellett hozzá más, mint harisnya, drót, festék, gyöngyök, Zsuzsi szuper körömlakkja, és egy kis találékonyság.:) Eléggé megküzdöttünk a harisnya drótra feszítésével, főleg a rögzítésével, de aztán ki-ki a maga módján megoldotta. Én speciel rávarrtam a drótra a harisnyát...:D Aztán már csak össze kellett állítani a szárnyakat, fejet és testet fűzni neki gyöngyből, és ráeszkábálni egy hurkapálcára.
A festést már itthon fejeztem be ma délelőtt, és mivel valami vidám szitakötőt szerettem volna, ezért úgy döntöttem, rózsaszínnel festem be, na meg szerintem tök jól megy hozzá Zsuzsi kék csillogós körömlakkja.:) A fejét még be kellene festenem, de nem tudom, milyenre... Szerintetek??

Nagyon egyszerűnek tűnik, és így leírva nem is nehéz, de azért ha nem lettek volna ott a többiek, nekem tuti nem ment volna. Szóval köszönöm, Lányok!!

4 megjegyzés:

Vica írta...

Váááááááááááááááááááóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, nekem is kell egy ilyen színű!!!!!!!!! Gyönyörű lett!!!!!

Éva írta...

Kösssssszzziiii:)

Borsi írta...

Sziaa!!!!szerintem ez lett a "legszitakötősebb"csak így szép magyarosan megfogalmazva:))))nagyon szép lett Éva,jó ez a szín is :)szerintem a feje is legyen olyan "Zsuzsilakkos":)bár lehet h elfogult vagyok,mert én nagyon beleszerettem abba a színbe a szitakötőhöz,nem a körmömre:)Bár Mariannak is nagyon jól állt:)Szióóó:)

Éva írta...

Ezer hála érte Nektek, kedves Bütyköldések!:)