2011. szeptember 20., kedd

Tartalékolunk és erőt gyűjtünk

...ugyanis az idei évben még sok bütykölést nem tudunk bemutatni, de ahogyan a képek is tanúsítják, amúgy felturbózzuk magunkat jó kedvvel és bőséggel (hihi), hogy ha egyszer beindulunk:DDDDD

Múlt héten még alkalmas volt az idő egy kis kerti bográcsozásra, ahonnét csak Ildi és Kitti hiányoztak. Csenge és Mira olyan jól egymásra találtak, hogy napokig azt hallgattam utána, hogy milyen aranyos Csenge, máskor is jöjjön (sőt, azt is hozzátette, hogy az anyukája is aranyos:) Jut eszembe: BOLDOG NÉVNAPOT FRIDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tamás bográcsgulyása a jelek szerint jól sikerült, mert alig maradt belőle, az emiatt érzett büszkeségét csak a csajos képen mutatott elégedettség múlja felül:D




5 megjegyzés:

Éva írta...

Nagyon jók a képek, köszönjük Vica!!:) És Tamás!;)

Isten éltessen, Frida!:)

Friderika-anya írta...

Mi is nagyon jól éreztük magunkat! Csenge egész úton hazafelé (nem azon gondolkodott, hanem) azt emlegette, hogy Mirával miket játszott! /Mira anyukája is aranyos!!!/ Nagyon jól éreztük magunkat! Szuper jók a képek! Majd kérünk belőlük!!! Köszönöm a névnapi köszöntőt mindenkinek, aki gondolt rám!

Kitti írta...

Hűűű! Miről maradtam le... :( Biztosan nagyon jó hangulat volt, és a bográcsban készült vacsi pedig felül múlhatatlan! :)

Firda! Nagyon boldog névnapot kívánok!:)

Remélem azért előbb-utóbb én is eljutok bütyire!:)

Borsi írta...

Nagyon jó veletek!!!Olyan jó kis csapat vagyunk..mindenki más "színt"visz életünkbe,és ettől olyan klassz :D (Na megint sikerült túúúl romantizálnom :D, dehát ismertek... ) I LOVE Bütyi!!!!

Friderika-anya írta...

Semmi gond Borsi! Mi így szeretünk, ilyen érzelemtől túláradóan!!! Holnap találkozunk! Jó éjt mindenkinek! Kitti: Köszi a köszöntést!