2011. szeptember 29., csütörtök

"Tök"jó kis este volt... :)


Ma Évának köszönhetően mécsestartót készítettünk dísztökből :) Nagyon jó este volt,köszönjük Kittianyunak, Kittinek és Heninek a vendéglátást!!Akkor én kezdem a képfeltöltést..csajok,nyugodtan a szöveget is szerkesszétek...én csak gyorsan firkáltam valamit :)Puszi Meg a képet ha tudja vki egymás mellé tenni,hogy kevesebb helyet vegyen el..köszi :)



Akkor én folytatnám. Nagyon tetszett mindenkinek. Zoli egyből rám parancsolt, hogy állványról fotózzam. Így itt a végeredmény. Jah, és ma készítettem még egyet :)




Olyan sokára sikerült lefotóznom, hogy már vonulásnak indult a tök, így a minta picit eltorzult.:( De azért remélem felismerhető!!:)
Én is köszönöm a vendéglátást, az ötletet, a hozzávalókat, a jókedveteket, biztatásotokat! És a finom KAKAÓS CSIGÁT!!!:)


És íme az én (Éva) tököm:

Sajnos már nincs meg, mert Borsi csak tegnap árulta el a titkot, hogy le kellett volna kenni lakkal, és akkor nem penészedik meg, és roskad össze...;) Nem baj, maga a készítés volt öröm, meg persze az együttlét! Köszönöm!

5 megjegyzés:

Friderika-anya írta...

De gyönyörű!!! Sajnálom, hogy nem lehettem ott! Úgy készítettem volna egy ilyen szépséget!!! Majd talán legközelebb!

Borsi írta...

...és akkor még nem láttad a többiekét milyen gyönyörűűek!!!!!Valóban kár,hogy nem tudtál jönni !!!!Na,de majd jövő héten...Puszika

Éva írta...

Nagyon szépek!!!

Heni,majd muti az otthoni alkotást is, lécci-lécci!!! Majd én is hozom az enyémet!!:)

Borsi írta...

Éva!!Nagyon várom már,hogy feltedd!!!!!Puszi

Borsi írta...

Zuziii!!!Nagyon nagyon szép lett!!!! :)