2010. október 4., hétfő

Egy kis nosztalgia, egy kis gasztroblog és még mindig a horgolás

Egyik sem különösebben nagy szám, az érdekessége inkább az, hogy olyan régen üvegmatricáztunk:D

Mira kedvence a mackó, a hallal a fürdőszobai "halkészletünk" bővült. A békának a színei sajnos nem jöttek vissza, de sok időm nem volt állítgatni, ugyanis a háttérben látszó sziluett folyamatosan kiabálta, hogy "Anya!!!!!! Anya!!!!!! Ajtó!!!!!!! Ajtó!!!!!!!!!!!!!!!".


Múlt héten sütöttem fánkot is, mert mindig nosztalgiázom nagymamim fánkjain. Hát, nem ugyanaz az ízvilág, de elsőre megteszi:D (50 dkg liszt, 3/4 élesztő, 2 dl langyos tej, 5 dkg cukor, 5 tojássárgája, 7 dkg margarin). Tetejére csokipudingot csináltam, a díszcukrokat pedig a színük miatt nem tudtam a boltban hagyni, de az ízük is jó;)




Ezeket már múltkor fel szerettem volna tenni, csak akkor nem engedte a képfeltöltést, így az azóta készült horgoltságaimmal is ki tudom egészíteni.

A telefontok Hugicámé lett, akinek az volt a kérése, hogy színben kicsit a telefonnal harmonizáljon, illetve a kis fül külön az ő kérésére készült ebben a méretben. A hajcsat ötletét pedig az adta, hogy Mira állandóan leszedegeti a műanyag békákat és zümiket a hajcsatjairól, így helyettük varrtam rá egy kis horgolt virágot. Újrahasznosítás:D



1 megjegyzés:

Borsi írta...

Vicaa!!!A kedvencem a telo tok és a hajcsat:)Olyan édes:)Nagyon nagyon ügyi vagy:)))