2011. április 1., péntek

Hej, tulipán, tulipán

Borsi vezényletével nemezeltünk tegnap.:) Nagyon szuper volt, nekem legalábbis (a kezdeti fenntartások ellenére) nagyon megtetszett ez a technika, olyannyira, hogy én nem is egy, hanem kettő tulipánt készítettem!:)

Együtt (Frida lemaradt, ő fotózott, pedig ő is csodaszép tulipánt nemezelt!!) :

És a remekművek egy része (azt hiszem, Fridáé, Vicáé, és az enyém, ugye?) :


Köszi, Borsi!!! 

UI. by Vica: Ha nem baj, felteszem ide a majdani nemez-fülbevalómat is. Borsi, segítened kell, mert nem akartam széttrancsírozni, úgyhogy egyelőre így vannak. Azért szeretem első pillantás óta őket, mert szerintem olyanok, mint a Föld, meg azért, mert a kerek, az mindig a tökéletesség jele (mint amilyen a Bütykölde is;)), aztán meg azért, mert ezeket a golyókat 4 kéz alkotta, meg azért, mert fantasztikus a színük:) Most láttam, hogy a fényképezővel sikerült a gazokra élesítenem, de mindegy:)


7 megjegyzés:

Ildi (zAnya) írta...

Tényleg nagyon szépek. Ügyesek vagytok!

Borsi írta...

Én köszönöm csajok,hogy megmutathattam,amit tavaly nyáron tanultam egyik koll.nőmtől:)Igazán ügyes diákok voltatok!!!!Elmeséltem a picúroknak is,milyen szépeket alkottatok!!!!!:)

Borsi írta...

Vica!!!!Olyan jó,hogy tetsziiiik!!!!!Olyan boldog vagyok,Te pedig nagyon nagyon ügyi!!!!Persze!!Szívesen segítek majd összállítani!!!I love Bütyi:)ismét:)))

Borsi írta...

..és Vica!!!Milyen jó egyforma méretűek lettek:)))De legalább azt is megtanultunk mikor mérjünk össze páros dolgokat!!:)

Orsi írta...

Ügyesek vagytok csajok!!! :) :)

Kitti írta...

Nagyon jókat alkottatok!:) Ügyesek vagytok!!! Ilyen bogyeszokat én is szívesen hordanék!:) A tulipánok pedig gyönyörűek. El se tudom képzelni, hogyan készül....

Borsi írta...

Kitti:)Remélem jövő héten el tudsz jönni,és akkor csinálok Veled szívesen tulipánt is:)Puszi az új medálod GYÖNYÖRŰŰ:)